29 decembrie, 2015

Chirurgia plastică-estetică

Chiar dacă „frumusețea este în ochii celui care privește”, chirurgia estetică este extrem de complexă, vastă, riguroasă implicând costuri și nu în totalitate lipsită de riscuri...

Chirurgia plastică-estetică considerata „frivolă” în urmă cu jumătate de secol, se constituie în zilele noastre ca o „reacție rațională la unele necesități reale”, având ca scop final îmbunătățirea calității vieții.
Motivațiile pacienților sunt diferite și uneori... ascunse. Adresabilitatea în continuă creștere ne dovedește că preocuparea omului legată de modul cum arată are originea mult în trecut și a început când homo sapiens și-a văzut corpul reflectat în apă.

Chiar dacă „frumusețea este în ochii celui care privește”, chirurgia estetică este extrem de complexă, vastă, riguroasă, implicând costuri și nu în totalitate lipsită de riscuri.
Concluzia firească este că acest tip de chirurgie este rapidă și cu efete spectaculoase, adresându-se tuturor categoriilor sociale, iar prin prisma dezvoltărilor știintifice și a diversificării materialelor folosite, nu și-a spus înca „ultimul cuvânt”.

Website-ul www.sorin-velicu.ro își propune să treacă în revistă principalele tipuri de intervenții plastice-estetice și să releve avantajele și dezavantajele acestor procedee, prin prisma sutelor de pacienți tratați cu succes de Dr. Sorin Velicu în ultimii 25 ani.

În completarea celor de mai sus vă invităm să vizitați secțiunea Portofoliu / Galerie foto unde puteți descoperi efectele benefice ale chirurgiei plastice-estetice într-o suită de fotografii realizate înainte și după intervențiile chirugicale.