12 martie, 2016

Operație de augumentare mamară extremă

Premieră națională: operație de augumentare mamară extremă - „marire” - cu proteze siliconice de 1010 grame fiecare, făcute la comandă specială în Germania.

În urmă cu o saptămână, într-o clinică privată din Brașov, am efectuat în premieră națională, o operație de augumentare mamară extremă - „marire” - cu proteze siliconice de 1010 grame fiecare, făcute la comandă specială în Germania.

Pacienta devine astfel în urma operației posesoarea celor mai voluminosi sâni din România obținuți în urma unei augumentari mamare, conform datelor de la principalii importatori de implanturi din România.

Deși nu consider că „sâni mai mari înseamnă sâni mai frumoși”, iar chirurgul plastician este cel care „modelează” sânii, nu îi „mărește” consider ca operația a fost un succes, oferindu-i pacientei un grad ridicat de mulțumire.

Am avut încă de anul trecut numeroase discuții cu pacienta, care a înțeles și și-a asumat consecințele pe termen lung a deciziei de a purta implanturi siliconice de mărimi extreme, aspecte pe care pacienta le cunoștea deaorece mai suferise anterior mai multe augumentari mamare, în diferite clinici din țară.

Filmul este un colaj neprelucrat intraoperator și ne arată pe scurt cum decurge operația de augumentare, iar la final sunt pozați sânii pacientei așa cum arată la șapte zile de la operație.